Vertel maar...

 

Frankrijk

Zodra de diagnose kanker valt, word je overvallen door de chaos van de ziekte. De behandeling, het moe zijn en het wachten op resultaten bepalen je dagelijks leven.

Je slingert tussen ongeloof, ontkenning, verdriet en hoop.

Kanker heeft een diep impact op je lichamelijk, sociaal, psychisch en geestelijk welzijn. Dat geldt voor jou maar ook voor je naasten. Het leven is zo anders geworden en wordt zo anders beleefd. Er is een diep besef van eigen kwetsbaarheid en eindigheid.

Na de behandeling moet je een nieuw evenwicht vinden. Vragen komen boven. Hoe ga ik om met het leven dat na kanker zo anders is? Hoe ga ik om met beperkingen en angsten? Hoe pak ik het leven weer op?

Samen met Anneke van Etten wil ik jou helpen. Tijdens een vierdaagse in Frankrijk bieden we je de mogelijkheid om stil te staan bij je vragen.

Anneke van Etten was jarenlang werkzaam als verpleegkundige binnen de palliatieve zorg. Mede-initiatiefnemer van Hospice Hoekse waard. Anneke is creatief en weet uit ervaring dat creativiteit helend kan werken. Zij wil je deze dagen inspireren tot het maken van een mooi beeld.

Nico en Wil van Tilburg stellen hun huis ‘Le Clos Richard’ in Noord-Frankrijk beschikbaar. Het is een oase van rust. Midden in de natuur is er ruimte om stil te zijn, te wandelen en je op te laden.         

Wij bieden je een programma aan dat je kan helpen bij de verwerking van jouw proces.

Voor wie : Voor ieder die de behandeling heeft afgesloten en zich herkent in: hoe pak ik, na kanker, het leven weer op?

Doel: rust en ruimte, genieten, ontmoeting, (h)erkenning en bemoediging.

Waar: Nubécourt, 55250 Frankrijk (4 uur en 15 minuten vanaf Rotterdam)

Wanneer: DV maandag 17, dinsdag 18, woensdag 19, donderdag 20 mei 2021 

Vertrek: vanaf Rotterdam Alexander

Kosten:100 all-in (overnachtingen, maaltijden, programma, vervoer (vanaf en retour naar R.dam Alexander)

Aanmelden voor: 15 april 2021

Coronamaatregelen en adviezen van het RIVM worden door ons in acht genomen.E-mailen