Vertel maar...

 

Vertel maar...

 5-daags bemoedigingsretraite in Brabant


Iemand van wie je houdt is overleden. Het verlies van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen. Er is rouw in je hart. Niets is meer zoals het was. Gevoelens van verdriet, onmacht, eenzaamheid, schuld en gemis kunnen je overvallen.

Rouw is geen gebeurtenis, maar een blijvend proces. Hoe pak je het leven weer op? hoe ga je om met al die existentiële vragen en veranderingen?

Tijdens deze retraite bieden we de mogelijkheid om stil te staan bij jouw vragen. Wij bieden je ruimte aan om te vertellen, te wandelen, stil te zijn, creatief bezig te zijn, op verhaal te komen.

Rouwen houdt in dat het jou wil leren leven met jouw verlies, op jouw eigen wijze, maar ook met het leven dat verdergaat.


We hebben voor deze dagen een programma wat gericht is op ontmoeting, (h)erkenning en inzicht in het eigen rouwproces. We luisteren naar lezing(en) van Lies (www.langszijhulpverlening.nl). Gaan daarmee aan het werk aan de hand van verschillende methodieken.

Onder de inspirerende leiding van Anneke gaan we aan de slag met het maken van een beeld.

In de ochtend en avond hoop ik de bezinningsmomenten te verzorgen en we genieten van de kookkunst van Sabine.

We zetten onze ervaringen, kennis, kunde, creativiteit, kookkunst in om er voor jou te zijn.v.l.n.r. Lies Nijman, Anneke v. Etten, Rita, Sabine Disselvelt
Ervaar rust, ruimte, (h)erkenning en (geloofs)bemoediging.

 Praktische informatie

Voor ieder die op verhaal wil komen na een ingrijpend verlies.


Datum              : DV maandag 17  t/m vrijdag 21 april 2023

Waar                 : In de Oranjehoeve, Helenaveen   

Kosten              : €350 all-in (overnachtingen, maaltijden, programma)

Groepsgrootte: max 12 personen

Aanmelden      : voor info 1 februari 2023 via het contactformulier. (Geld mag geen probleem zijn om niet mee te gaan.)

 
Locatie

In Brabant, midden in natuurgebied de Peel, ligt de Oranjehoeve. Een monumentale boerderij uit 1912. Lang was deze hoeve onderdeel van een melkveehouderij. Toen het Peelgebied opnieuw werd ingericht als natuurgebied, is de boerderij volledig verbouwd tot een verblijfsaccommodatie. De Hoeve is vernieuwd en van alle luxe voorzien waarbij er zorgvuldig is gekeken dat de inrichting past bij de omgeving: de natuur!

  • IMG_3601
  • IMG_3602
  • IMG_3604
  • IMG_3605


 E-mailen