Vertel maar...wil er voor je zijn.

 

Onderweg met verlies

Voor ieder die te maken heeft met verlies:

Iemand van wie je houdt is overleden. Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen. Er is rouw in je hart. Gevoelens van verdriet, boosheid, eenzaamheid, lusteloosheid kunnen je overvallen. Ook lichamelijke klachten kunnen optreden.... deze gevoelens en klachten kunnen verwarrend en vermoeiend zijn. Al deze reacties horen bij dat ene woord: Rouw


Wie zijn wij:

Wij, Mase Sutterland & Rita Renema, beide verliesbegeleider, willen onze ervaring, kennis, kunde, oren en hart inzettenom er voor jou te zijn. Als je meer over ons wilt weten bezoek dan onze website: www.hartseer.nl (Mase)  www.wilervoorjezijn.nl (Rita)


Wat gaan we doen:

In 4 bijeenkomsten gaan wij al wandelend rond de Zevenhuizerplas met elkaar in gesprek over de dingen die je bezig (kunnen) houden in het verlies proces. Dit alles met als doel ontmoeting, (h)erkenning, inzicht in eigen rouwproces. Leren dat verwerken niet te maken heeft met loslaten of vergeten maar met anders vasthouden. Deelnemen kan eenmalig maar je mag ook alle vier de bijeenkomsten deelnemen. Het gaat immers om jou en jouw proces.

 

Waar en wanneer:

Woensdag 15 september 2021.  Wij starten om 10.00 uur in het "Huis van de wijk" Cypruslaan 404 in Rotterdam (Nesselande) de bijeenkomsten duren ca anderhalf uur.


Aanmelden of informatie:

Wil je meer informatie over deze activiteit of wil je je aanmelden? Gebruik het contactformulier op deze website.


Organisatie en kosten:

Deelnemen aan deze activiteit is helemaal gratis en wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking van Gemeente Rotterdam (Opzoomer Mee) Buurtwerk Alexander, Centrum voor levensvragen Rotterdam en kerk in Nesselande.


 

E-mailen